Hvordan forløber uddannelsen?

mørkebrun3-150

Uddannelsen består af 5 dele.

Del 1

Når vi har modtaget din tilmelding og 2. rate vil du modtage en DVD med øvelser.  Kik DVD’en igennem flere gange.

Samtidig får du adgang til det righoldige bibliotek med materialer i form af artikler om metoden, beskrivelser af hvilke videnskabelige forsøg der er udført, artikler om hyperventilation, lungernes funktion, astma, KOL, søvnforstyrrelser, søvnapnø og meget andet.

Del 2. Så er det tid til at mødes

Undervisningen foregår med workshops og teori.

Vi mødes 4 på hinanden følgende dage fra kl. 09:00 – 19:00, søndag dog til kl. 14:00

På del 2 og 4 er der 2 workshops som du deltager i. For at du kan få den optimale læring og træning skal du bede dine klienter om at deltage på en workshop til en væsentlig reduceret workshoppris. Vi anbefaler at du medbringe 5 klienter til hver workshop – disse klienter skal du arbejde videre med efter uddannelsen.

Det giver dig en stor erfaring i at arbejde efter metoden, og forbereder dig på at kunne gå direkte ud, efter endt uddannelse og tilbyde klienter kvalitets workshops.

Nu har du lært en del af metoden, du arbejder med dine klienter og har sikkert mange gode spørgsmål.

Del 3 Opfølgning

Tiden mellem de to gange af 4 dage hvor vi mødes, deltager du i opfølgning af dine klienter.

Del 4

Når vi mødes igen, arbejder vi videre med teorien og klienterne på workshoppene. Den sidste dag afholder vi en lille eksamen.

Del 5

af uddannelsen er, at det nu igen er din opgave at følge op på dine klienter + klienterne fra første workshops. Det er forskelligt hvor meget arbejde du har med klienterne efter 3 opfølgninger. Nogle klienter er helt selvkørende og enkelte skal hjælpes lidt mere for at opnå det ønskede resultat.

Hele det første år har du mulighed for at få inspiration, hjælp og opfølgning – vi følger dig lige så tæt som det er nødvendigt.

Du skal være opmærksom på, at efter endt uddannelse kan du arbejde med dine klienter efter metoden – du kan ikke undervise andre med henblik på at uddanne.

Du skal være opmærksom på, at undervisningsmaterialet primært er skrevet engelsk.

Tak fordi du deler med andre:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • LinkedIn

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/buteykoinstituttet.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399